Параграф22 Daily

§22 Новини

Хванаха учител по физическо и треньор с 6 кг марихуана в дома му

Учител по физическо възпитание и спорт е превърнал дома си във фабрика за отглеждане и обработка на марихуана, пише Флагман.бг, позовавайки се на източници, близки до разследването. 28-годишният Андрей Андреев, който беше задържан с 6 кг. трева, е преподавателят, който до скоро обучаваше децата да живеят здравословно и да тренират усърдно в ОУ „Антон Страшимиров”. Той беше учител на ученици до 7-ми клас и треньор на футболния отбор.

Обискът в дома на Андреев е извършен от полицията в края на февруари. Тогава обаче никой не можеше да предположи, че задържаният дилър всъщност е преподавател, при това доста амбициозен. В жилището му бяха открити четири полиетиленови торби, съдържащи суха марихуана, пет пластмасови буркана от хранителни добавки и един стъклен буркан, с джойнт, пластмасов бидон с вместимост 120 литра със сухи зелени тревни късове с листа и картонена кутия с трева. Общото количество на намерената зелена листна маса бе около 6 кг.

Преподавателят е успявал да поддържа двойствен живот, без никой да разбере истинските му занимания, които той умело прикривал. Той е завършил НСА и се опитвал да накара децата да бъдат потенциални успешни спортисти.

Дни след скандалния случай, учителят Андреев изчезнал от училище, а неговите часове били поети от колежката му. Пред децата обяснението било, че преподавателят им заминал на работа в чужбина.

Заниманията му извън работно време обаче излязоха наяве сега, защото учениците добре знаят вече защо е отстранен учителят им. Сигнали на родители станаха причина за проверка на Флагман.бг по случая. Те бяха потвърдени както от криминалисти, така и от педагози.

Facebook logo
Бъдете с нас и във