Параграф22 Daily

§22 Новини

И Шумен осъмна с нов шеф на полицията

Георги Гендов (в средата)

Пред ръководния състав на ОДМВР - Шумен  днес заместник-министър Венцислав Катинов  обяви заповед на министъра на вътрешните работи, с която за директор се назначава старши комисар Георги Гендов, съобщиха от пресслужбата на МВР-Шумен. Благодарим на старши комисар Мишев за усърдната работа, за добрата организация преди и по време на изборите, за опазване на обществения ред и за осигуряване на спокойствието на жителите в областта. Изборът на Георги Гендов за директор на шуменската полиция е заради качествата, знанията и уменията, които притежава, и е доказал по време на службата си в МВР през годините, каза зам.- министър Катинов пред състава.

С друга заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков старши комисар Владислав Мишев се преназначава на друга длъжност в МВР.

Старши комисар Георги Гендов  работи в системата на МВР от 2007 година. Професионалната му дейност започва като инспектор в сектор "Противодействие на икономическата престъпност“ към областната дирекция в Шумен.  В годините заема различни изпълнителски и ръководни длъжности, като от месец август 2020 година до момента е началник сектор на сектор "Противодействие на икономическата престъпност“ ОДМВР- Шумен. Награждаван е многократно за професионалната си дейност.

Facebook logo
Бъдете с нас и във