Параграф22 Daily

§22 Новини

Индийка тровила съпруга си цели 6 години

Жителка на индийския град Пала, Керала, слагала хапчета в храната на съпруга си и го тровила в продължение на шест години, тъй като той не й прехвърлил имущество, съобщава India Today. Аша, която сега е на 36, се омъжила за Сатиш Суреш, който е две години по-възрастен от нея, през 2006 г. Първоначално човекът имал собствен бизнес, който не генерирал приходи, но след като започнал да произвежда сладолед, всичко се променило - бизнесът му тръгнал нагоре. В крайна сметка той си купил къща през 2012 г.

Радостта на съпругата от закупуването на имота била помрачена само от факта, че съпругът декларирал, че ще даде цялото имущество на семейството и братята си, ако нещо се случи с него. Заради това индийката била обидена от съпруга си.

Двойката често се карала, а Аша била основният инициатор на конфликтите. Тя, както отбеляза Сатиш, намерила вина към него за дреболии. Въпреки разногласията, съпругата готвила всеки ден обяд за съпруга си, който той носел със себе си на работа.

С течение на времето Сатиш забелязал, че състоянието му се влошило, започнал да се уморява по-бързо. Мъжът отишъл при лекаря, който го посъветвал да си направи изследване на кръвната захар. След прегледа лекарят предписал курс на лечение на индиеца, но дори и след приема на лекарството, здравето на пациента не се подобрявало. През септември 2021 г. Сатиш спрял да яде домашно приготвена храна и забелязал, че се чувства по-добре. Подозрителен към съпругата си, той помолил приятеля си да разбере дали Аша е добавила някакви лекарства към храната.

Когато приятелят се обърнал към индийката, тя казала, че добавя лекарства към храната на съпруга си. Тя дори му изпратила снимка на лекарството в WhatsApp. След това Сатиш извадил записите от видеонаблюдението от къщата и ги предал на полицията заедно с жалбата.

Полицията разследва случая.

Facebook logo
Бъдете с нас и във