Параграф22 Daily

§22 Новини

Издирват мъж, представил чужда книжка и избягал при проверка

Полицията в Несебър издирва мъж, представил чужда шофьорска книжка и избягал по време на проверката, съобщиха от Областна дирекция на МВР – Бургас. На 19 март, около 3.00 часа в Слънчев бряг, на главната алея до хотел, служители от Районно управление „Полиция” - Несебър спрели за проверка лек автомобил „БМВ М5” със софийска регистрация, като при проверка самоличността на водача, същият представил свидетелство за управление на МПС, издадено от град Дъблин, Ирландия на името на 41-годишен мъж от Дъблин.

Водачът е тестван с дрегер за употреба на алкохол, като апаратът отчел 1,54 промила. Докато служителите оформяли документите по проверката, водачът стартирал двигателя на автомобила и потеглил внезапно по главната алея в посока Несебър. От проведените незабавни издирвателни мероприятия е установена спътничката на водача – това е 27-годишна жена, с инициали Р. Г. от Смолян.

Водачът и автомобилът не са открити, като са обявени за издирване. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във