Параграф22 Daily

§22 Новини

Измамна схема или комично недоразумение с мнима компаньонка

Нов вид измама или част от недоразумение се оказа мъж от София, който разказа за случилото се първо във Facebook. Росен Дуков обясни пред NOVA, че преди дни работейки от вкъщи, му звъннали на домофонната система. Попитал кой звъни, а непознат женски глас отговорил: „Пощата”. Подведен, той слязъл да отвори входната врата на жената.

Тя се качила до неговата врата и започнал скандал. „Поръчваш си проститутка, а не си вдигаш телефона, после кой ще плаща транспорта”, крещяла мнимата компаньонка.

Дуков първоначално решил, че тя e объркала адреса. Неканената гостенка го заплашила, че ще повика охраната и той ще го пребие. Заплашила също с полиция.

В този момент потърпевшият се обадил на спешния телефон 112. „Ще кажа на полицаите, че си ме бил и си ми звънял многократно по телефона”, предупредила жената, след което влязла в някаква кола.

Униформените разпитали и двете страни, а мнимата компаньонка показала чат, в който изглеждало, че Росен Дуков й пише да дойде по-бързо. След публикация в интернет от страна на Росен Дуков се оказало, че има много мъже, попаднали в същата ситуация.

Facebook logo
Бъдете с нас и във