Параграф22 Daily

§22 Новини

Изстреляха 11 куршума по колата на собственик на заложни къщи в Сливен

Неизвестен е изстрелял 11 куршума по кола в Сливен снощи. Стрелбата е станала около 20 ч. в района на стадион "Хаджи Димитър" в града. Мишената е собственик на заложни къщи. Той успява да избегне куршумите и е невредим. Криминално проявен и осъждан е.

Пред медиите той разказал, че отивайки на тренировка с автомобила си, подминал пешеходец. В следващият момент облеченият с черни дрехи и с черни обувки човек започнал да стреля по колата. Нападнатият натиснал газта до дупка и така успял да се спаси. Пострадалият има офис за кредити и от 10 години е в този бизнес. Няма представа кой е извършителят, но подозира кой е поръчителят и допълни, че го познава много добре. Двамата имат общ бизнес и са конкуренция. Първоначално към него са отправяни заплахи, а преди около месец са запалили неговата кола и тази не жена му пред блока, където живеят.

Мъжът каза още, че се притеснява за живота си, ако не се вземат мерки. Подавал е сигнал в полицията, но нищо не се е случвало. Надява се униформените да си свършат работата.

Мястото, където се случва опитът за покушение, е отцепен от полицията. Районът се претърсва.

Facebook logo
Бъдете с нас и във