Параграф22 Daily

§22 Новини

Жена изгоря жива в санданско село

77-годишна жена от санданското село Плоски се е самозапалила и е открита в дома си овъглена, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Благоевград. Това е третото самоубийство в Пиринско за последните два дни.Инцидентът е станал късно снощи, но сигналът е подаден тази сутрин около 10 часа.На място е изпратен екип криминалисти от Сандански. Овъгленото тяло на възрастната жена, която по информация на в. Струма се казва Надежда Султова, е открито от близките й.


По неофициални данни тя е запалила слама в банята, стъпила върху нея и изгоряла жива. Ден преди жестокото самоубийство 77-годишната жена споделила със сестра си, че иска да сложи край на живота си.Султова има две дъщери, едната е директор на детска градина в Сандански.


Това е третото самоубийство в Пиринско за последните два дни.


Вчера 44-годишна жена, обявена за издирване, се обеси в град Кресна, а часове по-рано мъж от Гоце Делчев бе открит със забит в сърцето нож.


В понеделник 37-годишна жена се самозапали пред заведение в столичния кв. Редута. Тя бе настанена в Клиниката по изгаряне в Пирогов в тежко общо състояние с 85% изгаряне.


От февруари до май в България се самозапалиха и починаха седем души, като по-голяма част от тях сложиха край на живота си поради отчаяние вследствие на бедността и липсата на перспективи.


Лекарите в Пирогов още се борят за живота и на 56-годишната жена, която също в понеделник опита да се самоубие, като се хвърли под метрото и краката й бяха отрязани. Тя е на командно дишане в реанимацията .

Facebook logo
Бъдете с нас и във