Параграф22 Daily

§22 Новини

Жена с невероятните 3.17 промила се блъсна в ограда

В полицията в Бяла е бил получен сигнал за настъпило пътно транспортно произшествие в село  Босилковци. Изпратеният на адреса екип е установил, че лек автомобил "Фолксваген Голф" с русенска регистрация, управляван от жена на 52 години, е напуснал лентата за движение по ул. "Кирил и Методий" в селото и се е ударил в тухлената ограда на частен дом. По автомобила и оградата са били нанесени материални щети. А че пияният и Господ го пази, говори фактът, че на жената й нямало абсолютно нищо след катастрофата.

Водачката е била изпробвана от служителите на реда за употреба на алкохол, при което уредът е отчел 3,29 промила. След като ѝ е издаден талон за медицинско изследване, тя е била придружена до ФСМП - Бяла, където е дала кръвна проба и от извършеното химическо изследване е получен шокиращ резултат - концентрация на алкохол от 3,17 промила.

Случаят е документиран от униформените и материалите са предадени на разследващ полицай, който е образувал срещу 52-годишната бързо производство за престъпление по чл. 343б, ал.1 от НК.

Facebook logo
Бъдете с нас и във