Параграф22 Weekly

§22 Новини

Жестоко убийство на млада жена и дете в Джебел

Млада жена и дъщеричката й са намерени мъртви в жилището им в Джебел, като най-вероятната причина за смъртта им е убийство, причинено от множество удари с хладно оръжие. Очевидци разказаха, че в апартамента има следи от борба и много кръв. Съседите обаче не са чули нищо. Единствено им е направило впечатление, че лампите в жилището непрекъснато светят от няколко дни, съобщи БНР.


Загиналата Джейлан е на 25 години, която  e от с. Фотиново. Момиченцето ѝ Джейда е било на 7 години и учила в първи клас. Трагедията се е разиграла най-малко преди 4 дни, но за нея се разбра едва днес. Майката и детето живеели от няколко месеца под наем в апартамент на първия етаж в Джебел. Преди това били в чужбина, последно в Германия. 


Огледът се извърши под ръководството на окръжния прокурор Светлозар Лазаров. На място бяха и директорът на ОД на МВР-Кърджали комисар Петко Деведжиев и началникът на следствието Стефан Георгиев. Причините за трагедията са в процес на изясняване


Съседи на починалата коментират, че вероятният мотив е ревност и накърнена чест от страна на бившия съпруг на Джейлан - Орхан, защото след развода им жената имала по-свободно поведение.


Телата на майката и детето останаха в апартамента до късния следобед. Огледът на местопрестъплението продължи повече от час. Криминалистите влязоха в жилището, след като отвориха със шперц входната врата. Разпитани са няколко души.

Facebook logo
Бъдете с нас и във