Параграф22 Daily

§22 Новини

Камарата на ЧСИ: Кристина Димитрова не е в нашия регистър

Кристина Димитрова, както се представи частният съдебен изпълнител пред TV7 не е в списъка на Камарата на частните съдебни изпълнители, потвърдиха за БЛИЦ от браншовата структура. Димитрова не фигурира дори като помощник на частен съдебен изпълнител, уточниха от Камарата. В такъв случай резонно възниква въпроса – името ли е друго или българската полиция охранява не когото трябва.

И кой всъщност е разпоредил изземването на камерите на телевизията, след като липсва най-важното лице - частния съдебен изпълнител.

По-рано стана ясно, че скандалът в сградата на TV7 се разраства! Репортери с микрофони и напористи оператори с камери напират да научат истината за присъствието на частния съдия изпълнител Кристина Димитрова, полицаите от 6-о РПУ и хамалите. Всеки момент момчетата в анцузи ще започнат да изнасят техниката на телевизията по опис. Първите охранителни камери вече бяха изкарани от офиса.

Частен съдия изпълнител е влязъл днес в сградата на TV7 на бул. "Цар Борис Трети" и се опитва да изнесе техниката на телевизията. Това ще доведе до спирането на излъчването й.

Facebook logo
Бъдете с нас и във