Параграф22 Daily

§22 Новини

Канадската полиция прие смъртта на семейство милиардери за двойно убийство

Полицията в канадския град Торонто обяви, че е приключило частното разследване на мистериозната смърт на милиардерът Бари Шърман и съпругата му. Полицейското разследване остава действащо, като още не е ясно какво е причинило смъртта на двамата богаташи. Остава в сила и обявената от семейството на Шърман награда от 10 милиона долара за този, който даде информация, която да доведе до арест и присъда.

Основателят на компанията за лекарства "Апотекс" и съпругата му Хъни. бяха намерени мъртви в имението им в Торонто. Телата на двамата висели на колани от конструкцията, която заобикаля вътрешния им басейн. Телата били в полуседнало положение до басейна. Полицията първоначално обяви, че смъртта на двамата е подозрителна и разследва евентуално убийство. В последствие полицаите казаха, че няма следи от проникване в имението и не издирват заподозрени.

Медии писаха, че полицейски източници им казват, че смъртта на милиардерите вероятно е била убийство, последвано от самоубийство. Тази версия не беше приета от четирите пълнолетни деца на двойката, които наеха собствен разследващ екип, за да намери причините за смъртта на родителите им. Месец и половина по-късно полицията определи смъртта на Бари и Хъни като двойно убийство и каза, че продължава да разследва.

Чрез своя адвокат семейството на богаташите отправи редица критики към полицията в Торонто. Беше обявена телефонна линия, на която да се подават сигнали от граждани, както и голяма награда за достоверна информация. Сега телефонната линия е закрита и полицията в Торонто каза, че ако някой иска да подаде сигнал, трябва да се обърне към тях. От адвокатската кантора, която обслужва семейството казаха, че частните детективи не са уволнени, а са приключили разследването си.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във