Параграф22 Daily

§22 Новини

Кандидатът за шеф на ВКС Лозан Панов е бил прегазен на зебра

Кандидатът за председател на Върховния касационен съд Лозан Панов е бил прегазен на пешеходна пътека тази сутрин в близост до Южния парк.Панов е излязъл на сутрешен крос и докато се прибирал към вкъщи неизвестен до момента автомобил го прегазил и е избягал. Той е закаран в "Пирогов" от очевидец на инцидента, предаде БНТ. Има травми и комоцио, но няма опасност за живота му. Изписан е за домашно лечение.

Във ВСС бяха притеснени, защото 10 декември бе крайният срок за внасяне на концепции от претендентите за поста. Съдия Панов очевидно е имал намерение да направи това в последния момент, защото депозирана концепция в съвета няма. Във вторник късно вечерта стана ясно, че ВСС е решил да удължи срока за концепции от кандидатите до 29 януари 2015 г, съобщи bTV.

Името на съдия Панов нашумя през пролетта, когато той написа тълкувателно решение, с което обяви за противозаконни мобилните камери на КАТ за контрол на скоростта.

Това е втори случай от снощи на инцидент със служители от Върховния администратвен съд. Късно снощи съдебният заседател Тодор Тодоров беше нападнат от трима и пребит с тръби и винкели.

Facebook logo
Бъдете с нас и във