Параграф22 Daily

§22 Новини

Компроментиран екс-шеф на полицията във Вършец иска да оглави областната дирекция - Монтана

Koмпроментиран бивш шеф на районното управление във Вършец се готви да оглави областната дирекция в Монтана, научи ексклузивно агенция BulNews. Иван Антонов заемаше поста в курортния град до 2017 година.Преди 4 години гръмна огромен скандал за нерегламентирани контакти с местни мутри. Месеци по-късно по случая бе назначена проверка и той бе отстранен от поста.

През изминалите години Антонов работи като командир на взвод в 8-мо РПУ в София, като по неофициална информация името му се спряга за шефското място на областната дирекция на МВР в Монтана. Постъпили са сигнали, подкрепени с видео, на което ясно се вижда как бившият началник се разхожда и разговаря приятелски с двама крими герои от Вършец - Стефан Иванов - Културиста и Иван Салийски Последното брутално изпълнение на двамата бандити бе през миналата година, когато нападнаха пред заложна къща в града Радослав Русинов - Ради Дългия.

На полученото видео ясно личат лицата на участниците в разходката, които видимо разговарят приятелски и са в отлични отношения. Клипът поражда въпроса защо името на Антонов се завъртя в ролетката с имена за бъдещ шеф на областната дирекция на МВР в Монтана, след като веднъж вече той беше уволнен от ръководния пост във Вършец заради съществени пропуски в професионалното си поведение? Любопитно е и какво обсъжда мераклията за началник на полицията с известните местни мутри и биячи...

Facebook logo
Бъдете с нас и във