Параграф22 Daily

§22 Новини

Крадец рани жена докато обира банка в Дупница

Грабеж на банка в Дупница посред бял ден. Въоръжен мъж с пистолет и бейзболна бухалка е нахлул в клон на ЦКБ, който се намира в центъра на града. По информация на bTV нападателят е възпроизвел изстрели и е заплашил служителите в банката. На излизане мъжът е ударил жена, чакаща на опашка пред банката и я е ранил.

Сигналът е подаден около 14:10 ч., съобщиха за bTV от полицията в Кюстендил. Веднага са предприети издирвателни и заградителни действия. Уточнява се сумата, която е взета. По първоначални данни става въпрос за около 10 хил. лв.

По информация на БНР, мъж с пистолет и бейзболна бухалка е влязъл в офиса, стрелял е в тавана на помещението и е заплашил служителките. По първоначални данни е успял да вземе чувал с пари, в който е имало около 10 хиляди долара, а на излизане от банката ударил една от чакащите на опашка в банката клиентки, след което е побягнал.

БНТ пък уточнява, че нападателят е стрелял в тавана на помещението и е заплашил служителките. По първоначални данни е успял да вземе чувал с пари, в който е имало около 10 хиляди долара. На излизане от банката той е ударил една от чакащите на опашката клиентки, след което е побягнал.

Всички входове и изходи на Дупница са блокирани. В момента тече полицейска операция по залавянето на въоръжения мъж.

Очаквайте още подробности.

Facebook logo
Бъдете с нас и във