Параграф22 Daily

§22 Новини

Краят на света ще настъпи тази година, май...

Гадателката, която предрече убийството на президента Кенеди, твърди, че краят на света ще настъпи до края на тази година, пише лондонският всекидневник в. "Дейли Мирър". Джийн Диксън от щата Южна Каролина е един от най-известните екстрасенси на САЩ. За нея се говори, че е била съветничка на трима американски президенти. Тя е авторка на седем бестселъра, включително и автобиография, изпълнена с нейни предсказания.

Диксън е била повикана от президента Рузвелт в Белия дом. В Овалния кабинет му предрекла, че Втората световна война ще приключи преди средата на 1945-а. Рузвелт умира през април същата година и не успява да се убеди в правотата на предсказанията ѝ. Седем години преди разстрела на Джон Кенеди в Далас, Джийн пророкува в списание "Парейд" от 13 май 1956 г., че той ще бъде убит. Тя пише: "Президентските избори през 1960 г. ще бъдат спечелени от демократ, който ще бъде убит преди изтичането на мандата му". След това от нейните съвети се ползват президентите-републиканци Ричард Никсън и Роналд Рейгън. Тя предсказва терористичната атака в Мюнхен срещу израелските спортисти през 1972 г. и разлива на танкера "Ексон Валдес" през 1989 г.

Изданието отбелязва, че някои от пророческите видения на Диксън обаче не са се сбъднали: Третата световна война не е избухнала през 1958 г. и не е било открито лекарство срещу рака през 1967 г., както и че ще настъпи втори Холокост през 1980 година.

Не се сбъдна и пророчеството ѝ, че руснаците първи ще изпратят човек на Луната.

Facebook logo
Бъдете с нас и във