Параграф22 Daily

§22 Новини

Кристина Димитрова, която се опита да събира вземания в TV7, е дипломиран медиатор

Представилият се първоначално за частен съдебен изпълнител, който се ангажира с изземане на сървърите на TV7 Кристина Димитрова, е председател на Националния съюз на юрисконсултите, откри webcafe.bg. Малко след като бе обявена за частен съдебен изпълнител и от Камарата на частните съдебни изпълнители обявиха пред news.bg, че няма подобен техен колега, нито помощник на ЧСИ, стана ясно, че тя е "юрист на КТБ". Димитрова помага по съдебния иск срещу телевизията от страна на синдиците на затворената банка. Именно по нейно нареждане обискът в медията е започнал от сървърното помещение, където се пази архивът на телевизията.

От визитката й на сайта на Националния съюз на юрисконсултите е видно, че е завършила право в СУ "Св. Климент Охридски" през 2010 г. Завършила курс по медиация към Професионална организация на медиаторите в България.

Според регистъра на Сиела, 29-годишната Димитрова е собственик на "Позитив сълюшънс" ЕООД - дружество, чийто предмет на дейност е доброволно разрешаване на спорове, медиация, консултантски услуги в областта на търговската дейност и др.

За изпълнение на съдебния иск е определен основен частен съдебен изпълнител Неделчо Митев, член на ръководството на Камарата на частните съдебни изпълнители.

Facebook logo
Бъдете с нас и във