Параграф22 Daily

§22 Новини

Кризата нулира печалбите на Рачков, фенове крещят: "Върни ни парите!"

Ядосани фенове заливат със заплашителни писма Димитър Рачков. Причината - отменените му спектакли в Русе и Шумен заради епидемията от коронавирус, които трябваше да се състоят през април. Оказа се, че в официалното обръщение на комика се споменава само, че закупени билети важат за нови дати, ако изобщо се насрочат такива в близките месеци, но не е обяснено как феновете могат да си вземат парите. „Защо няма никаква информация как ще си получим парите"? и "Върнете ни сумите от билетите", са само част от призива на хората към актьора.За момента обаче той не е съобщил как да се реши проблема,а  „изгорелите” сами трябва да се ориентират в ситуацията и да търсят връзка с фирмата, която беше посредник в продажбите на пропуските.

Цените за билетите за моноспектакъла на Рачков са повече от надути и конкурират тези за концертите на най-скъпата звезда у нас -  Лили Иванова. За  седящо място Рачков иска от 30 до 100 лв. за билет, докато актьорите наградени с „Ааскеер” и „Икар” играят представления за по 12, 15 лв. за билет.

Покрай епидемията Рачков ще бъде един от най-засегнатите финансовo артисти у нас, тъй като освен двете му изяви в Русе и Шумен пропадна и турнето в Англия, пишат още медиите.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във