Параграф22 Daily

§22 Новини

Крокодила излиза на свобода до 2 месеца

Известният бабаит Емил Милев-Крокодила вероятно ще излезе на свобода след 2 месеца. Това каза пред неговият адвокат Стойко Бърборски, който представи пред медиите шокиращи факти за това, как насъскват свидетели срещу клиента му. Кроки бе обвинен за грабежа на 200 000 лв. от клона на ОББ в "Студентски град" през април 2012 г. Преди това прокурорите го определяха за уличен грабител номер едно в страната, но Емил Милев спечели всички дела и после осъди държавата.

"По закон могат да го държат година и половина в ареста, ако не започне делото по същество. Чакам да минат още 2 месеца и ще трябва да го освободят. Сега правят всичко възможно, да ни пречат да го защитаваме. От обвинението не искат да представят 2 тома материали на съда, затова не може да започне делото. Клиентът ми има разузнаване, по-добро от това на службите, научил е, че са карали негова приятелка да свидетелства срещу него", каза за медията ни адвокат Бърборски.

Юристът е категоричен, че накрая пак ще стане така, Кроки да осъди държавата, както е станало по другите дела, по които го оправдаха.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във