Параграф22 Daily

§22 Новини

Левски без Гонзо за Литекс, Тасков ще дава все пак обяснения

Наставникът на Левски Георги Иванов-Гонзо няма да ръководи отбора за един мач, след като беше наказан от Дисциплинарната комисия на БФС.Причината за санкцията е самоволно навлизане на терена по време на двубоя Ботев Пловдив - Левски (0:3) в Коматево. На предишното заседание на Дисциплинарната комисия не бе взето решение. Така Гонзо няма да води "сините" в дербито с Литекс в събота от 16:00 часа.

На 2 декември комисията привиква главния съдия, първия асистент съдия, четвъртия съдия и делегата на срещата ЦСКА - Лудогорец да заседанието си.

Ето и пълния текст на решенията от днешния ден:

По т.1 от дневния ред
- За самоволно навлизане на терена , на основание чл.34, ал.1 , т.6,  ДК наказва г-н Георги Иванов – ст.треньор на ПФК „Левски” гр. София с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и с глоба в размер на 500 лева.

- За неотразени нарушения по време на срещата ПФК „ЦСКА” гр. София – ПФК „Лудогорец” гр. Разград от 16 кръг на „А” ФГ (2014/2015) ДК призовава делегата, главния съдия, първия асистент съдия и четвъртия съдия на следващо заседание, което ще се проведе на 02.12.2014 от 12.00 часа.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във