Параграф22 Daily

§22 Новини

Мафиотски разстрел на бизнес-дама в столицата

Снощи около 21 часа в София е била простреляна смъртоносно 46-годишната Станка Марангозова, съобщиха от МВР. В 20.48 ч. на телефон 112 е получен сигнал за простреляно лице пред бл. 18 в "Младост" 1. Създадена е организация, включително най-добрите криминалисти от Главна дирекция "Национална полиция" са посетили мястото. Случаят е докладван на Софийска градска прокуратура,а  и на главния прокурор Сотир Цацаров, уведомен е министърът на вътрешните работи Младен Маринов, главният секретар Ивайло Иванов. Работи се по всички  версии. Към момента не можем да посочим мотив, тъй като трябва да направим анализ на доказателствата и данните, които ще съберем, съобщи директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев.

Разследващите работят по две версии - убийство или самоубийство. Преди години тя е била обвинена във финансови измами, а през 2011 година е била арестувана от ДАНС за пране на пари. "Предстои много работа, така че в момента, в който можем да ви дадем някаква информация - ще ви бъде дадена ", каза директорът на СДВР Георги Хаджиев. "Имаме данни кога се е случило. Станка Марангозова е криминално проявена", допълни Хаджиев. Става въпрос за финансови измами и пране на пари, добави той.


Според неофициална информация до трупа на Станка Марангозова на предната седалка в автомобила й е намерена бяла роза. Първоначалната информация сочи, че тя е била застреляна докато е говорила по мобилния си телефон. Името й се споменава в редица съмнителни финансови операции. Пред медиите тя се е описвала като жертва на крупна измама, заради която й отнели мезонета в София. Срещу Марангозова има обвинение, че е източила почти 66 милиона лева чрез финансова пирамида.
 

Facebook logo
Бъдете с нас и във