Параграф22 Daily

§22 Новини

Малки полицаи с награди

Три деца от област Силистра получиха награди за отлично представяне в националния конкурс за рисунка „Аз и Детското полицейско управление“, организиран от Главна дирекция „Национална полиция“. Директорът на Областната дирекция на МВР в Силистра старши комисар Юлиян Караславов лично връчи грамота и награда на Алиса Тодорова, възпитаничка на СУ „Н. Й. Вапцаров“ в областния град, чиято творба е класирана на престижното трето място във втора възрастова категория.

Грамота от името на полицейския директор получи и преподавателят по изобразително изкуство в училището Димитър Златев в знак на благодарност за дългогодишния му принос за отличното представяне на ученици от училището в художествени конкурси, организирани от МВР.

Още две деца от област Силистра получиха поощрителни грамоти и подаръци за достойно представяне в конкурса „Аз и Детското полицейско управление“. Петокласничката Анел Севгин от ОУ „Васил Левски“ в село Яребица и Борчин Юмер, ученичка от VIII „б“ клас на СУ „Йордан Йовков“ в Тутракан са сред носителите на отличия.

Facebook logo
Бъдете с нас и във