Параграф22 Daily

§22 Новини

Методи Лалов: Гешев се оказа още по-прост и още по-агресивен отколкото очаквахме!

Част от енергията на протеста започна от Росенец. Това каза специално за телевизия Евроком бившият съдия и общински съветник от Демократична България Методи Лалов. "Този протест има генезиса си и в безобразията, които Борисов над 10 години прави с държавата. На хората очевидно вече им е непоносимо. На улицата търсим справедливостта, която не намираме в институциите", коментира Лалов.

Според него е нелепо забъркването на Демократична България и името на Христо Иванов с Маджо. "Не намирам никакво основание да бъдат прехвърляни отношения, които има Борисов  с Маджо на Христо Иванов", каза той.

Попитан да коментира какви може да са "тежките решения", които премиерът Борисов ще вземе до 2-3 дни, Лалов пред Евроком отговори: "Не очаквам нищо смислено от този човек. Неговите бръщолевения отдавна омръзнаха на хората. Борисов е доказано компроментиран. Смислено решение би било, ако той подаде оставка", категоричен е бившият съдия.

По думите му протестът е единен и разделение между протестиращите на лагери не се наблюдава. "Може би има някакво желание за лидиране на протеста, но не и от страна на Демократична България. Няма нищо страшно, в това което се случва", смята общинският съдветник.

Методи Лалов е на мнение, че всички акции на Гешев досега са "биберон". "Гешев е милиционер на квартално ниво. За такъв е обучаван, такъв му е личностният и професионален капацитет. Щеше да е хубаво да ни изненада приятно, но той ни изненада още по-неприятно. Очаквахме да е прост и агресивен, той се оказа още по-прост и още по-агресивен", допълни общинският съветник.

Facebook logo
Бъдете с нас и във