Параграф22 Daily

§22 Новини

Младеж хвърли подарено BMW в реката, искал Jaguar

Любимият на мама и тати 18-годишен син от индийския град Ямуна Нагар получил чисто ново BMW 3-Series (F30), но подаръкът въобще не му харесал. Младежът почти веднага хвърлил баварката в реката. Обясненията на младежа били, че родителите му въобще не са уцелили вкуса му, тъй като той искал за рождения си ден Jaguar, а „тройката” го разстроила силно.

На видеото се вижда как белият седан потъва бавно в реката. От друго видео пък става ясно, че баварката не се предава лесно и изплувала на малък пясъчен остров. Местните жители се опитали да спасят автомобила, защото решили, че в бавареца има някой.

Полицията казва, че младежът изхвърлил скъпия подарък, тъй като баща му не му купил Jaguar. На младежа няма да бъдат предявени обвинения, тъй като се оказало, че той има някакви психически проблеми, които понякога се изразяват в изблици на агресия. В момента той е на терапия, затова било решено да не го обвиняват.

В края на юли пък модел на Playboy (и бивше гадже на Неймар) пуснала да плува своето Lamborghini Huracan Spyder. Девойката се опитала да го паркира, но объркала педалите и красивият и супермощен автомобил се оказал в басейн с вода. Както по-късно мадамата обяснила, тя носела обувки с високи токчета.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във