Параграф22 Daily

§22 Новини

Младежите на "Да, България" и на ДСБ: Не искаме “Сахер”. Искаме Оставка!

ОБРЯВАМНово протестно събитие организират младежките организации на "Да, България" и ДСБ.  Този път акцията е предвидена за утре привечер, а мястото е държавната вила на премиера Борисов, станала скандално известна след изтеклите снимки и видеозапис.

Подробности за събитието: "Изглежда, че по време на ваканцията си главният прокурор е забравил за шкафчето на Бойко Борисов в държавната вила “Секвоя” и за изтеклите записи. Проверката от “отговорните институции”, ако изобщо я има, се точи по-тромаво от мач на ветераните на Витоша Бистрица. Ето защо решихме да напомним за всичко това на прокуратурата, като отидем на местопрестъплението.

На 28 юли от 18:30 ч. ще бъдем пред КПП-то на служебната вила „Секвоя“, използвана от Борисов, за да проведем един масов следствен експеримент. Предвиждаме на място да изслушаме заедно записите. Освен това искаме да проверим колко е лесно външни лица да внесат чували с евро и кюлчета злато през охраната на НСО, както твърди премиерът.

От нас - банкнотите и останалия реквизит.

Не искаме “Сахер”. Искаме Оставка!

Видео как да стигнете до държавната къща на премиера: https://www.facebook.com/events/331017687917945/permalink/331080577911656/

Линк към адреса в Googlemaps: https://bit.ly/2ZZ9h1v

Facebook logo
Бъдете с нас и във