Параграф22 Daily

§22 Новини

Мога ли на 47 г. да стана побойник? - пита риторично Марешки

Считам се за абсолютно невинен и смятам да положа максимални усилия да го докажа в съда, заяви Веселин Марешки пред Нова телевизия. Аптечният бос беше арестуван с обвинение, че е ударил в лицето общинския съветник от Варна Костадин Костадинов. Повод за спречкването е имотен спор за пицария, към част от която Марешки има претенции.Собственикът на заведението твърди, че няколко дни Марешки го е тормозил и че чрез фалшиво пълномощно е спрял тока в заведението.Самият общински съветник Костадин Костадинов е попаднал в скандала, тъй като е близък на собственика на пицарията.

Марешки обясни, че никога не е имал хулигански прояви. „След като съм постигнал толкова много в живота, без да съм бил хулиган и побойник, мога ли на 47 години да се променя и от нормален човек да стана побойник и хулиган?”, попита бизнесменът. По думите му във въпросния скандал той е защитавал имота си и добави: „Ако с един шамар му направя комоцио - представете си, ако си затворя ръката в юмрук. В съда ще уточним имало ли е шамар”.

Марешки подчерта още, че след дълги години на борба с аптечната мафия, сега се е сблъскал с имотната мафия. „Не вярвах, че може по този начин да заграбиш имота на даден човек. Тези хора влязоха в моя имот. А моят имот е земята пред това заведение. Целият парцел е мой”, завърши той.

Facebook logo
Бъдете с нас и във