Параграф22 Daily

§22 Новини

Момче и момиче спипани с амфетамини и везна

Момиче и момче са в ареста за притежание на опиати, съобщиха от ОД на МВР - Пловдив. При проведена специализирана полицейска операция на служители на сектор “Противодействие на криминалната престъпност” при ОД на МВР - Пловдив вчера е бил спрян за проверка лек автомобил.

След извършен обиск на 27-годишния шофьор от Пловдив и 23-годишната му спътничка от село Стряма полицаите са открили амфетамини, таблетки “Екстази” и електронна везна. Те са задържани с полицейска мярка за задържане за 24 часа. Работата по случая продължава. Междувременно служители от Пето Районно управление - “Пловди”в са задържали други двама за същото престъпление.

При извършване на проверка на лек автомобил, управляван от 34-годишен водач от Пловдив и обиск на мъжа, е била открита марихуана. Последвалите оперативно – издирвателни мероприятия на служителите на адрес в ж.к. “Тракия” в Пловдив са довели до задържането и на 25-годишен мъж от областния град. Работата по документирането на престъпленията на задържаните продължава.

Facebook logo
Бъдете с нас и във