Параграф22 Daily

§22 Новини

Мъже с тъмни дрехи обикалят Каваците, летовниците треперят

Мъже със съмнителна репутация и тъмно облекло са направили обиколки на плажа на къмпинг „Каваци“. Не мога да кажа дали са искали пари от търговците, защото не съм ги видяла, а мои приятели, които от над 20 години идват тук, ми разказваха, сподели пред Нова телевизия плеймейтката Златка Димитрова. „Може би целта е да внесат респект, но това поражда страх у летовниците. Хората се притесняват, а те идват със семействата си, търсят спокойствие. Не е редно в средата на сезона да се смущават летовниците, които са си платили за почивката“, добави тя.

„Имаше напрежение през последните два дни. Полицаи, съдия изпълнители, адвокати се бяха струпали тук. Няма как това да не създаде смут сред почиващите. Къмпингът е пълен с хора. Те се питат какво се случва“, разказва Димитрова. „Хората казват, че няма да си тръгнат, тъй като са си платили за сезона. Мои приятели ми споделиха, че се опасяват да не се наложи да платят втори път заради смяната на собствениците“, добави тя.

„През последните две години къмпингът се стопанисва по различен начин и има друг облик. Канализацията е подменена. Септичната яма, която бе в нашето място, е сменена от новите собственици“, каза още Златка Димитрова.

Facebook logo
Бъдете с нас и във