Параграф22 Daily

§22 Новини

Мутрафон с БМВ X5 преби с бухалка служител на ”Синя зона”

Служител на Центъра за градска мобилност (ЦГМ) е пребит с бухалка в центъра на София. 50-годишният мъж, продаващ талони за "синя" и "зелена" зони в централната градска част, бил нападнат в 11.40 ч. минути на ул. "Цар Симеон", близо до кръстовището с ул. "Антим Първи", съобщава БНР.

Служителят на Центъра за градска мобилност проверил дали номера на джип BMW X5 е вкаран в системата, т.е. - дали си е пратил SMS, и отминал. От Столична община съобщиха, че автомобилът е бил с незаплатено почасово паркиране. Шофьорът е потеглил с автомобила си, без да бъде задържан с техническо средство тип "скоба".

Очевидци казаха, че нападателят застигнал служителя с колата си, извадил бухалка от багажника и тръгнал към него с думите: "Ей сега ще ме запомниш ти мене."  Служителят е бил зверски удрян по главата и крайниците. Според Столична община, побоят е бил извършен с твърд предмет.

Служителят е записал номера на колата на нападателя си, който бил с 4 еднакви цифри. Сигналът към полицията е подаден в 12.10 часа. От МВР казаха, че пострадалият е в "Пирогов". Полицията издирва нападателя.

Центърът за градска мобилност осъжда нападението и ще предприеме всички законови действия спрямо извършителя за защита на пострадалия служител.

Facebook logo
Бъдете с нас и във