Параграф22 Daily

§22 Новини

Мутри с джипове заплашиха да убият виновника за катастрофа, снимаха номера на колата му

Страшен кървав инцидентът е станал на бул. „Черни връх”. Ударили са се две коли. Шофьорът на единия автомобил е изскочил на пътното плътно и е пребил шофьора на другия. Екип на Нова телевизия е на мястото на инцидента

Три коли са се ударили на столичния бул. „Черни връх”, съобщи пък репортер на bTV. Една жена е леко пострадала, а катастрофата се е разминала без жертви. Очевидци твърдят, че след като се удрят, тримата шофьори изпадат в спор, който прераства в бой. По непотвърдена информация двама са пребили човекът, причинил инцидента.

На място се образувало задръстване заради трите автомобила, блокирали булеварда. Полицията разпитва участниците в инцидента.

По-късно стана ясно, че след зверското меле в столицата на бул. "Черни връх" е имало още яростни заплахи от група мутри, пристигнали на местопроизшествието с джип "Мерцедес" за да "подкрепят" в боя единия от шофьорите, участвал в катастрофата, който налагаше зверски другия водач на лек автомобил.

След като виновникът за мелето беше окървавен и пребит от бой, беше повикана линейка, която дойде 15 минути след инцидента, за да вземе пострадала жена, която се е возила в джипа БМВ, но не обърна никакво внимание на пребития от боя мъж , лежащ безпомощно на асфалта.

Типично, като в мутренските времена, до 1997 г., джип съпровождаше линейката отпред, а друг лъскав автомобил, тръгна след нея към болницата. Мутрите крещяха, че искат да убият човека, предизвикал катастрофата. Разхождаха се нервно и заплашваха с убийство. След това снимаха колата на шофьора, номерата й, и се готвеха за отмъщение.

Очаквайте още подробности!

Facebook logo
Бъдете с нас и във