Параграф22 Daily

§22 Новини

МВР пусна фото на терориста

МВР разпространи снимка на лицето на терориста от летището в Бургас. Камикадзето се вриви на 18 юли край автобус с чужди туристи като уби петима израелци, един българин и загина в атентата. Физиономията на терориста е възстановена благодарение на свръхмодерни технологии на базата на наличните до моменти данни. Специалисти от Израел са помогнали на българските съдебни медици да бъде направена триизмерната снимка.Полицията умолява гражданите да съобщават в най-близкото поделение на министерството и на тел. 056/84 42 42 всяка информация, свързана с мъжа от снимката като анонимността им е гарантирана. Вътрешният министър Цветан Цветанов заяви пред журналисти във Варна, че сега най-важното е да се установи истинската самоличност на терориста.


Междувременно във вестниците и електронните медии се появиха всевъзмогни снимки и фотороботи на вероятното камикадзе, но от МВР обясниха, че не фотосите не са предоставени от тях на медиите.


От появата на снимката в интернет в полицията валят множество сигнали на хора, които твърдят, че са виждали предполагаемия атентатор в София, Варна и на много други места в страната.nbsp;

Facebook logo
Бъдете с нас и във