Параграф22 Daily

§22 Новини

Наградиха прокурор Делян Димитров за висок професионализъм

Главният прокурор Иван Гешев награди заместник-окръжения прокурор Делян Димитров от Шумен с отличие „служебна благодарност“ за проявен висок професионализъм и образцово изпълнение на служебните му задължения като наблюдаващ прокурор по възложените му досъдебни производства.

Предложението за наградата е направено от Маргарита Георгиева - административен ръководител на Окръжна прокуратура-Шумен, предвид изключително професионалната и прецизна работа на прокурор Димитров по наблюдавани от него досъдебни производства и успешно приключени в съдебна фаза на първа инстанция редица дела с фактическа и правна сложност с определени наказания съответстващи на обществените очаквания по вид и размер.

Във връзка с противодействието на битовата престъпност в съдебния район и по повод досъдебно производство за извършен на 13 януари 2021 г. грабеж на парична сума от жена на 94 години и  мъж на 61 години в село Велино, под ръководството на Делян Димитров са били събрани доказателства за авторството на деянието и незабавно са установени извършителите на деянието.

Facebook logo
Бъдете с нас и във