Параграф22 Daily

§22 Новини

Нарязаха гумите на 11 коли във Враца

11 автомобила са осъмнали днес с нарязани гуми, научи първо tribali.info. Наказателната акция е проведена на паркинга пред бившата партийна школа във Враца. Това е поредният случай на посегателство върху собствеността на живеещите там хора.

Все още не е ясно кога точно е извършена вендетата. Собствениците на колите получили неприятната изненада рано сутринта днес. Всичките 11 автомобила, които са били оставени през нощта на паркинга, са станали жертва на посегателството. Нарязани са по 2 гуми на всеки от тях.

Някои от шофьорите са потърпевши от подобна акция за втори път. В края на май на същото място бяха нарязани гумите на 5 коли. Тогава още на следващия ден полицията заловили врачанин с инициали М.И. за престъплението. Според хората, които живеят в района обаче, задържаният е техен съсед с умствени проблеми и се съмняват той да има общо със случая.

В момента потърпевшите граждани чакат пристигането на полицията, които да направят оглед на мястото. Те се надяват този път униформените да вземат адекватни мерки и да се сложи край на посегателствата върху автомобилите там.

Facebook logo
Бъдете с нас и във