Параграф22 Weekly

§22 Новини

Назначиха нов директор на ОДМВР – Велико Търново

Главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров представи новия директор на ОД МВР - Велико Търново, съобщиха от Областната дирекция.


Със Заповед от 14 април 2014 г. на министъра на вътрешните работи настоящият заместник-директор на ОДМВР - Велико Търново гл. инсп. Илиян Личев поема ръководството на областната дирекция. Досегашният временно изпълняващ длъжността гл. инсп. Христо Христов е в отпуск, след като бе отстранен от поста.


Главен комисар Светлозар Лазаров изрази надежда, че работата в областната дирекция ще продължи със същите темпове и ще бъдат постигнати още по-високи резултати в борбата с престъпността. Като приоритетни направления за работа на ОДМВР - Велико Търново той изведе противодействието на организираната престъпност и криминални предприятия, на престъпленията срещу финансово-кредитната система (в частност - измамите с ДДС) и на битовата престъпност.


За полицията в областния център водещи линии според него трябва да бъдат обезпечаване на сигурността за нормално функциониране на туризма и противодействието на наркоразпространението сред студентите, за Горна Оряховица - сигурността на критичната инфраструктура и борбата с битовата престъпност, за Свищов - противодействието на наркоразпространението сред студентите, за районите на Павликени, Полски Тръмбеш, Стражица и Елена - противодействие на битовата престъпност.

Facebook logo
Бъдете с нас и във