Параграф22 Daily

§22 Новини

Ненаситен изрод-педофил получи 2 години затвор ефективно

Районният съд във Варна осъди на 2 години лишаване от свобода 65-годишeн мъж за блудство с малолетно момиче. Подсъдимият В.И. бе признат за виновен за това, че на неустановени дати през месеците юли и август 2011 година, при продължавано престъпление, извършил блудствени действия с 10-годишно тогава момиче.


Майката на пострадалото дете, след семеен конфликт, напуснала мъжа си, като през посочения период заедно с трите си деца отседнала в къщата на свой познат в една от крайградските вилни местности. Жената ползвала за нощувки общо легло с децата си, а в същата стая на дюшек върху пода периодично нощувал подсъдимия.


Неколкократно през този период подсъдимият извършвал блудствени действия с цел да възбуди полово желание, изразяващи се в опипване, търкане, целуване и други непристойни действияпо тялото на малолетното момиче. Впоследствие пострадалото момиче било настанено в специализиран приют за деца, където пред психолог споделило за извършените от подсъдимия деяния и била сигнализирана полицията.


Делото бе разгледано при закрити врата. Подсъдимият не признава вината си. 65-годишният В.И. е пенсионер, с чисто съдебно минало. Той бе осъден да заплати на пострадалата сумата от 2000 лева за претърпените в резултат на деянието неимуществени вреди. В случай, че бъде потвърдена присъдата на Районния съд, подсъдимият следва да търпи наложеното му наказание в затворническо общежитие от открит тип, при общ режим.


Присъдата подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок.

Facebook logo
Бъдете с нас и във