Параграф22 Daily

§22 Новини

Нено Михалев за скандала в Черноморец: Зад мен са 60 % от собствениците, фирмата на Милен Янков спираше достъпа им

Бизнесменът Нено Михалев, собственик на фирма „ТНТ Травел” ЕООД, която от тази сутрин пое контрола върху общите части на модерния комплекс „Флорес Гардън” се свърза с Флагман.бг, за да разкрие своята версия  за случилото се.

На мястото имаше сериозна струпване на полиция и на практика се осъществи смяна на караула – охраната пое VTA Security, която е упълномощена от „ТНТ Травел” ООД да извършва контрола в комплекса. „Собственик съм на СПА центъра, ресторанта и ползвател на земята. Имам нотариални актове, с които мога да го докажа! С лицето Милен Янков (представител на фирмата „Бг естейт девелопмент” ООД, б.а.) водим спор в съда, очакваме произнасяне на ВКС. Наложи се да поемем контрола, защото този господин възпрепятстваше достъпа. Помолиха ни собствениците на жилища в комплекса. Зад нас са над 60 % от тях, а при Милен Янков има най-много 15 %”, твърди пред Флагман.бг Нено Михалев.

Той уточни, че са сменили системата за достъп, предупредили са предварително полиция и по никакъв начин не са проявили агресия, въпреки че според твърденията му са били провокирани. „Аз не се натискам да управлявам комплекса, хората го искат, защото Милен Янков им създаваше много проблеми. Ние искаме да има свободен достъп. Нищо повече. Гарантирам, че няма да правим пречки на фирмите на Милен Янков, както и собствениците, които имат сключени договор с него”, допълни Нено Михалев.

Facebook logo
Бъдете с нас и във