Параграф22 Daily

§22 Новини

Няма сигнали срещу банковата служителка, източвала сметките на жители на Стралджа

Банковата служителка от Стралджа, за която се смята, че е източвала сметки на клиенти в размер на около 1 милион и половина лева, отказва коментар по случая. Част от хората в града все още не са проверили липсват ли пари от сметките им. Подадени сигнали и жалби до прокуратурата до момента няма.

Притеснението сред хората от Стралджа, клиенти на банката с източените сметки продължи и днес. Едни са успели да проверят сметките си, други ще го направят още в понеделник. Стоян Тенев работил дълго време в чужбина и имал спестявания в банката. Разбрал за проблема и отишъл да провери сметката си.

Служителката вика - всичките ти сметки са нулирани, нямаш никакви пари. 900 лв. и 200 евро, нещо такова ми каза, че са ми останали. Викам, как нямам, те са над 100 000 лв., 100 - 110 000 лв. са. Описаха ми всичките документи, изкараха ги на ксерокс копия, пратиха ги в Ямбол и продължава разследването", каза Стоян Тенев.

В Стралджа продължават коментарите за източените сметки от банката и банковата служителка. Опитахме се да разговаряме с нея. Тя обаче отказа коментар докато не приключи проверката.

Хората не вярват, че банковата служителка е злоупотребила с парите. Определят я като много добър и съвестен човек и служител.

Днес потърсихме коментар от банката, в чийто клон са установени нередности, но до този момент нямаме отговор. В прокуратурата в Ямбол няма подадени сигнали и жалби по случая.

Facebook logo
Бъдете с нас и във