Параграф22 Daily

§22 Новини

Обират по милионер на седмица, засегнатите плащат за информация и се саморазправят

Средно по милионер на седмица става жертва на на обир в София. Много от баровците, сред които има дедесари, трафиканти на дрога и известни бизнесмени, забогатели по нечестен път, не заявяват липсите в полицията, за да не ги питат откъде са им парите. ВИП жертвите предпочитат да си купят информация за извършителите, след което правят свое разследване, съобщават медии. Когато крадецът бъде открит, му се дава краен срок да върне откраднатото заедно с горница - вид извинение за причиненото неудобство. Понякога още преди да дойде крайната дата за връщане, крадците са пребивани жестоко.

Някои от последните жертви са честни бизнесмени, спортисти и шоумени., които не биха прибегнали до силови методи. Така например известна атлетка е станала жертва на домова кражба преди около месец. Извършителите се вмъкнали във вилата й край София и си тръгнали с бижута и пари, разказали нейни съседи, пожелали анонимност.

 "Взеха всичко, обир за над четвърт милиони", потвърждава съпругът на спортистката. "Дотук ми е дошло вече от разправии. Сега монтирахме камери и взимаме мерки", добавя той.

Ловки апаши обраха и жилището на Камен Воденичаров, а малко по-късно задигнаха и джипа му. Смята се, че 3-4 елитни групи обират елитните столични квартали Бояна, Киноцентъра и Драгалевци.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във