Параграф22 Daily

§22 Новини

Обраха банка в Сандански. Преди това и дома на шефа на полицията

Извършен е обир на банка в Сандански. Това официално потвърждават от МВР. Тепърва се изяснява колко и какво е откраднато. Все още няма информация за извършителите на престъплението. Според първоначалната информация в трезора е проникнато с взлом. Засега не е ясно каква е плячката на обирджиите. Според в. „Струма” е обран клонът на Общинска банка.

По първоначални данни метална каса с много пари не е била разбита, разбойниците са взели парите, оставени на съхранение в чекмеджета в трезора. Междувременно крадци са атакували и дома на зам.-директора на местната полиция Вл. Паскалев.

Предната вечер пък в града бе разбит и ограбен апартаментът на зам.-началника на местната полиция. Според местните медии обирджиите разбили патронника на вратата и влезли в жилището. Екип от кримининалисти вече е бил на мястото на престъплението, Паскалев е информиран за взлома, очакват го да се прибере спешно, за да помогне на колегите си в изясняването на случая Предполага се, че бандитите са знаели, че той е на море със семейството си и са атакували дома.

Facebook logo
Бъдете с нас и във