Параграф22 Daily

§22 Новини

Обвиняемият Георги Попов даде телефонно интервю за БТВ

Обвиняемият Георги Попов, който е притежател на мажоритарния пакет акции на "Левски" се включи "изненадващо" тази сутрин в ефира на БТВ. В студиото бе спортният коментатор Борис Касабов, когато водещата съобщи, че укриващият се в Дубай бизнесмен иска включване. За всички запознати с работата в телевизия е ясно, че това няма как да стане.

Обикновените граждани нямат ефирните телефони на студиото, редакторите не включват без решение на шефовете на новините всеки пожелал думата. За предварителен сценарий говорят и кадрите, които бяха пуснати по време на разговора с Попов. На телевизионен жаргон те се наричат "покритие", но нито една телевизия в света не може да го излъчи веднага, ако не е подготвено часове по-рано.

Във включването си Попов обясни, че не се е "изгаврил" с Тити Папазов, защото не го познава. Баскетболният треньор имал разговори с партньора му Васил Божков, но той от своя страна не можел да говори от негово име. Попов умишлено вкара в интригата отново премиера Бойко Борисов. Акциите били джиросани на него, така че той сега трябвало да ги прехвърли на феновете.

Вчера легенди на "Левски" определиха като гавра поведението на Божков, който се опитва да направи цирк. А днес Попов се похвали пак в ефира на телевизията, че в Дубай е топло и затова няма да се връща в България, където щели да го приберат "на топло".

Facebook logo
Бъдете с нас и във