Параграф22 Daily

§22 Новини

Ограбеният банков клон в Айтос отново работи нормално

Ограбеният клон на банка в Айтос се връща към нормалния си ритъм на работа, след като вчера двама въоръжени мъже нахлуха в паричния салон и откраднаха пари от касата. Престъплението се е случило пред очите на клиенти и служители, а по време на обира е произведен изстрел, съобщава bTV. „Най-важното е, че няма пострадали клиенти и служители на банката”, коментира управителят на клона Стефан Гоцин за Тази сутрин. Той увери, че банката ще продължи да работи нормално още от днес, но не пожела да коментира какъв е размерът на открадната сума.

Главната касиерка, към която е бил насочен изстрелът, все още е в шок, но не е пострадала.

„Нормално е гражданите да са обезпокоени. Айтос е спокоен град, един от градовете с най-ниска престъпност”, каза кметът на града Васил Едрев, който допълни, че още вчера са взети мерки за осигуряване спокойствието на гражданите.

Според очевидци от съседните кафенета, след като се е чул изстрелът в банковия клон никой не е реагирал. Хората наоколо не са успели да видят извършителите, тъй като престъплението е станало в рамките на 2-3 минути.

Все още не е ясна самоличността на бандитите. Управителят на банката каза, че открадната сума е незначителна и тя няма по никакъв начин да повлияе на клиентите на банковия клон.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във