Параграф22 Daily

§22 Новини

Още един пребит до смърт във Варна

Поредното тежко престъпление във Варна е било установено от полицията, става ясно от съобщение на варненската дирекция на МВР. Мъртъв мъж, престоял около месец в квартал „Чайка“ в морската столица, е бил намерен в изоставено помещение. Аутопсията е констатирала следи от жесток побой.

На 22 март 2015 г., около 15:00 часа, е получен сигнал за намерен починал мъж в изоставено помещение, намиращо се близо до пазара на ж.к. „Чайка”. Установено е, че мъжът е починал преди около тридесет дни, като при първоначалния оглед, от съдебния лекар не са били установени улики за престъпление.От последвалите процесуално–следствени действия е установена самоличността на мъжа – 65-годишен, от с. Българево, общ. Каварна. След извършената аутопсия, на 23 март 2015 г., са установени травматични увреждания,свидетелстващи за нанесен жесток побой над мъжа.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 115 от НК срещу неизвестен извършител под ръководството на Окръжна прокурутъра – Варна. Работата по случая продължава.

Facebook logo
Бъдете с нас и във