Параграф22 Daily

§22 Новини

Осъдиха маг Валентина условно, взела 15 бона за разваляне на черна магия

Русенската ясновидка маг Валентина бе осъдена на половин година лишаване от свобода, с три години изпитателен за измама в особено големи размери. Съдия Рай Манолева от Районен съд - Сандански призна за виновна маг Валентина, че е преметнала Красимира Стоянова, че ще й развали черна магия срещу 14 320 лева, пише struma.bg. Маг Валентина взела парите от бизнес дамата Стоянова, за да развали направена на децата и на членове от фамилията й магия. Според доказателства по досъдебното производство става известно, че маг Валентина трябвало да развали направена магия за смърт на фамилията на Красимира.

Сумата от 14 320 лева измамената търговка от Сандански платила на няколко пъти по време на проведени сеанси. Първата част е платена на 10 януари 2013 година, последната на 18 януари. Маг Валентина уверила, че магията ще бъде развалена и нещастията и бедите в семейството на Красмира ще спрат. След близо половин година търговката усетила, че е измамена, и поддала сигнал в РУП в Сандански.

Полицаите успели да спипат маг Валентина и срещу нея е повдигнато обвинение за измама. Наложената осъдителна присъда влиза в сила в деня на произнасянето и не подлежи на обжалване, след като съдия Манолева одобри постигнатото споразумение между прокуратурата и обвиняемата Костова. В съдебна зала бе представено банково извлечение, от което става известно, че маг Валентина е върнала сумата от 14 320 лева на санданската търговка./БЛИЦ

Facebook logo
Бъдете с нас и във