Параграф22 Daily

§22 Новини

Палаво руско коте краде пари от касата на заведение

Забавната случка се е разиграла в руския курортен град Анапа, Краснодарски край,на брега наЧерно море. Кадри от подвизите на котето, запечатани от охранителната камера, са качени в Инстаграм за радост на потребителите. Съдържателката на заведението Надежда Водолазкая разказва, че преди няколко месеца е осиновила женското коте, след като го е намерила изоставено в кутия на улицата.

Първият опит на крадливата писана, наречена Масяня, да отмъкне банкноти от кутията с пари в кръчмата, е бил осуетен от бдителен клиент. Той успял да грабне плячката на косматата пакостница, когато тя случайно я изпуснала на пода. Първоначалният неуспех не отказал Масяня от целта й. Възползвайки се от това, че не я следи някой посетител със зорко око, котката пробвала отново да се измъкне с кеш, без да бъде възпрепятствана.

Оказало се обаче, че клиентите наблюдават с интерес новото й престъпно деяние. Установявайки, че при втория си опит писаната е грабнала стари руски рубли, използвани за декорация, посетителите избухват в смях. "Не ми е ясно защо Масяня е такъв голям почитател на парите. Известно ми е само, че е склонна към пакости. Затова занапред нея ще я държим под око, а парите - под ключ", казва Надежда Водолазкая.

Facebook logo
Бъдете с нас и във