Параграф22 Daily

§22 Новини

Партито като углавно престъпление, според властта

Това написа във Фейсбук Елена Гунчева. Снимката на Онуй е от 16 януари тази година. Социална дистанция - дръжки!

С перверзвна наслада гербоидите днес развяват едно дете по медиите, като тежък престъпник. С изумление обаче разбирам, че момчето просто е било на купон. От публикациите във верните свински медии оставаме с впечатлението, че е било сатанистка сбирка, на която са принасяли човешки жертвоприношения и са замисляли световен геноцид . Най-малкото!

Явно празнуването в момента представлява углавно престъпление. Защо - не става много ясно. Още повече, на фона на снимките на Онуй, което без маска или такава ,провесена като памперс, търчи из територията и се фотка с невинните хора. А може би и ги заразява. Като едното нищо той- може да е заразил Томито и най-верният му министър да е ковидясал.

Всъщност да хвърли камък първи този, който никога не е бил млад и никога не е бил на купон. Социалната дистанция е трудно поносима дори от възрастни хора, още повече от младежи, за които общуването е важно и необходимо. На фона на отрочетата на управляващите, хващани с наркотици, да карат пияни, да газят невинни минувачи, купонът явно е несъпоставим.

Мерзостта е на първо място, че управляващите си позволяват подобно нарушаване на основни граждански права. Като правото и да общуваш с другите. И правото да мислиш, дори когато тези, които те управляват, отдавна са загубили здравия си разум.

На второ - дори мафията щади семействата на враговете си. Тук нямат дори морала на тези престъпници. Защото ни управлява тиня. Която дори не осъзнава колко кална и гнусна е.

Facebook logo
Бъдете с нас и във