Параграф22 Daily

§22 Новини

Пиарът на Десислава Иванчева Петър Кърджилов съобщи във Facebook, че е станал жертва на побой

Пиарът на Десислава Иванчева Петър Кърджилов съобщи във Facebook, че е станал жертва на побой. По думите му това било по по повод на писмото му до всички евродепутати, в което описва действията на Иван Гешев относно Иванчева. Полицаите не арестували нападателите, а самия Кърджилов отпратили да си ходи вкъщи и на другия ден да подаде жалба.

"В събота вечерта бях нападнат от група 16-17 годишни младежи с бръснати глави при НДК. Наобиколиха ме в засада като изкачих стълбите на подлеза пред централния вход. С тях имаше момиче, което твърдеше, че съм я заглеждал и обиждал - замаскират поръчката за нападението над мен като битова свада! Нищо такова разбира се не съм правил, но те изобщо не слушаха, а ме нападнаха директно. Развиках се, успях донякъде и да се защитя като ударих двама-трима. Наоколо имаше и нормални младежи, които дойдоха на помощ. Двамата полицаи, които бяха при пилоните взеха данните на двама от скиновете, които притеклите ми се на помощ момчета успяха да хванат, но не ги арестуваха, въпреки че видяха, че от главата ми тече кръв! Отпратиха ме, като ми казаха да се прбирам и да отида на другия ден в 4 РПУ да подам жалба. Сега лежа удома в гипс със счупена фибула на десния крак, пукнато ребро и други щети. Ще отида в Четвърто районно когато се закрепя да подам жалба, но моля, ако някой може да отиде днес или утре до 4 РПУ и да поиска със заявление записите от камерата, която снима към подлеза от страната на пилоните - от събота между 12 и 21:30 часа, за да не ги изтрият.

Убеден съм, че това е поръчка на Гешев заради писмото ми до всички евродепутати и комисарите за неговите престъпления срещу Иванчева и Петрова."

Facebook logo
Бъдете с нас и във