Параграф22 Daily

§22 Новини

Пиян намушка млада жена в главата

Пиян на кирка младеж прободе 22-годишна жена в главата, тя е с опасност за живота. Пострадалата е откарана в УМБАЛ-Бургас, където лекари извършили спешна оперативна намеса за спасяване на живота й.

Инцидентът е станал около 5:15 часа тази сутрин в частна квартира на ул. "Хаджи Димитър" в Бургас, обитавана от пострадалата и 27-годишната й сестра, съобщиха от ОДМВР-Бургас. За нападението над младата жена е задържан 21-годишен криминално проявен мъж. 

Към момента е известно, че на адреса, обитаван от двете сестри, е имало младежко събиране.

След приключването му, в жилището останал да спи 21-годишният мъж, както и наемателките на квартирата.

По неустановени до момента причини мъжът, след употреба на значително количество алкохол, намушкал с нож в областта на главата 22-годишната бургазлийка, чиято сестра в опита си да я защити също получила прорезни рани по лявата ръка.

Извършителят на деянието е задържан за срок до 24 часа.

От УМБАЛ-Бургас информираха, че пострадалата е настанена в Отделението по реанимация и ще претърпи поредица от животоспасяващи операции. Започнала е акция по кръводаряване.

Всеки здрав човек от 18 до 65-годишна възраст, който желае да помогне, може да отиде в Отделението по трансфузионна хематология на УМБАЛ- Бургас и да дари кръв, като кръвната група не е от значение, посочиха от пресцентъра на болницата.
 

Facebook logo
Бъдете с нас и във