Параграф22 Daily

§22 Новини

Пияна дама, юркала Ауди с близо 3 промила се размина с условна присъда

Районният съд в Монтана наказа със затвор условно и отнемане на шофьорската книжка жена, която управлявала автомобила си след тежък запой и достигнати почти 3 промила алкохол, съобщи tribali.info.

На 27 февруари тази година безработната Теменужка Т. гостувала в монтанското село Сумер и седнала на почерпка с близки и приятели. След много наздравици и сериозно количество погълнат концентрат жената се скарала с мъжа, с когото живеела на семейни начала, ядосала се и решила да си тръгне.

Към 21 часа, по тъмно тя се метнала в „Ауди 80” и дала газ по пътя. За щастие патрул на КАТ спрял здраво почерпената и сърдита шофьорка и установил с дрегер, че кара с трудно достижимите и от мъже 2,65 промила алкохол.

Според осведомени най-вероятно някой от компанията е предупредил полицията за опасността от пияната жена с кола на пътя.

Пред съда Теменужка Т. се призна за виновна и сключи с прокуратурата споразумение за 6 месеца затвор с три години изпитателен срок и 18 месеца лишаване от право да управлява МПС.

Facebook logo
Бъдете с нас и във