Параграф22 Daily

§22 Новини

Пишман юнаци се опитаха да оберат бензиностанция край Равда

Полицията работи по куриозен опит за обир на бензиностанция „Петрол“, намираща се между Равда и Несебър, научи Флагман.бг. Две момчета, на видима възраст 17-18 години, с маски на лицето нахлули в тъмната част на денонощието в търговския обект и атакували касиерката. „Давай целия оборот“, изкрещели й те.

Жената, която работила зад касата обаче обяснила, че не са уцелили момента – имало всичко на всичко 10-ина лева и то на стотинки. Тя тъкмо било застъпила на работа, а и предвид извънредните мерки за сигурност, било истинско мъртвило. Тъй, че и в час-пик да „ударят“ едва ли щели да намерят повече от 100-150 лева.

Пишман гангстерите се изгледали глупаво, първоначално решили да задигнат част от стоката в обекта, но в този момент се появила друга жена, работеща на бензиностанцията, те се уплашили и хукнали в неизвестна посока.

В РУ Несебър има преписка по случая, преглеждат се камерите за видеонаблюдение и разследващите са много близо до залавянето на извършителите, но дори и да ги арестуват, обвинението срещу тях няма да е сериозно, защото реален обир не е извършен, нито са използвали оръжие или нож за заплаха.

Предполага се, че са тийнейжъри от Несебър. Те били облечени с прилични дрехи, което навявало на мисли, че са от добри семейства, но явно гледането на екшън филми, е промило мозъците им и са се помислили за гангстери.

Facebook logo
Бъдете с нас и във