Параграф22 Daily

§22 Новини

Почина пребитият бизнесмен от Петрич Самуил Кацаров

Почина пребитият бизнесмен от Петрич Самуил Кацаров. Малко след като мълвата за смъртта му се разнесе из южния град, десетки жители на Петрич излязоха с призив за протест тази вечер на лобното място на Самуил, предава ТОППРЕСА. “Това беше Самуил! Работа, усмивка, красота, ентусиазъм !И беше убит! Убит от наркоманите, от нашето мълчание и търпимост към това , което се случва в нашия град! Призовавам всички вас да се съберем и да застанем там където е извършена тази мерзост ! Нека спрем да мълчим! Докога ние , като общество ще позволяваме да биват убивани деца, съпрузи, бащи днес от 20.00ч. Нека да запалим по една свещ! Там!”, написаха те.

Собственикът на оранжерия и на най-големия цветарски магазин „Орхидея“ в града Самуил Кацаров бе нападнат от двама пияни мъже, на 27 и 24 години, които започнали да го налагат с шутове по тялото и главата. Вследствие на побоя мъжът получи черепно-мозъчна травма и бе транспортиран в болнично заведение в София с опасност за живота. От полицията съобщиха, че в хода на предприетото разследване са установени двамата нападатели – Павел Тасков и Кристиян Кожовски, които са задържани.

По случая е образувано досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда.С постановление на прокуратурата престоят им в ареста е удължен и се очаква да бъде внесено искане в Районен съд – Петрич за определяне на мярка за неотклонение.

Facebook logo
Бъдете с нас и във