Параграф22 Daily

§22 Новини

Подсъдим, срязал с моторна резачка вратата на заведение в Бяла Слатина, се е признал за виновен

Подсъдимият Г.А. се е признал за виновен и се е споразумял с Районна прокуратура – Бяла Слатина за извършени от него престъпления по чл. 216, ал.1 и по чл. 325, ал. 2, вр. ал.1 от Наказателния кодекс – противозаконно унищожаване на чуждо имущество и хулиганство.

През нощта на 14.10.2019 г., в гр. Бяла Слатина, Г.А. включил моторна резачка пред заведение „Бар Лебар“ и срязал входната му врата. По същото време то е работело и в него имало посетители. Мъжът арогантно влязъл вътре с работещия инструмент в ръцете. Извършеното от него деяние се отличава с изключителен цинизъм и дързост. Стойността на унищоженото чуждо имущество е 1500 лева.

Съдът е одобрил постигнатото между страните споразумение, с което на подсъдимия А. е наложено едно общо наказание за двете престъпни деяния – „пробация“. Той е задължен за се регистрира по настоящ адрес два пъти седмично за срок от една година, да се среща през това време с пробационен служител и да положи безвъзмезден труд в полза на обществото в размер на по 320 часа за срок от две календарни години.

На Г.А. е забранено да посещава заведение „Бар Лебар“ за срок от две години, както и да напуска жилището, което обитава за времето от 23.00 часа до 06.00 часа през следващите шест месеца.

Facebook logo
Бъдете с нас и във